Kinderen

Kinderen

Verzekeringen

Direct na de geboorte kunt u uw kind bij laten schrijven op uw verzekeringen. Dat regelen wij graag voor u. We bespreken dan meteen of u de dekking wilt uitbreiden of nieuwe verzekeringen wilt afsluiten. De zorgverzekering is verplicht, maar tot zijn 18e verjaardag is uw kind gratis verzekerd.

Sparen voor later

Ieder fase van de kindertijd kent zijn eigen kosten. Maar gaandeweg wordt het er niet goedkoper op. Een aanrader dus om direct bij de geboorte een spaarregeling te treffen. Om zo de middelbare school minder duur te maken. Of juist om een spaarpotje te creëren voor de studietijd, een eigen huis of een mooie ambitie.

Schenken

Wist u dat u uw kind ook belastingvrij geld kunt schenken? Ieder jaar of een groot bedrag ineens? Zo helpt u hem de studietijd doorkomen of de aanschaf van de eerste woning mogelijk te maken. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Studententijd

Gaat uw kind studeren en verlaat hij het ouderlijk huis om op kamers te gaan wonen? Dan heeft dat ingrijpende gevolgen voor zijn geldzaken. Studielening, bijbaan, verzekeren en sparen, uw kind krijgt het plotseling allemaal op zijn bordje. Gelukkig kunt u hem helpen alles goed te regelen. En natuurlijk is uw kind welkom bij ons kantoor voor advies over studentenverzekeringen en een spaarrekening.Schade melden
Afspraak maken
Polissen