Nieuwe baan

Nieuwe baan

Vermogen opbouwen

Als u met uw nieuwe baan ook een hoger inkomen krijgt, is dat natuurlijk fijn. Misschien wilt u meer geld opzij zetten voor later. Maar wat is de beste manier om vermogen op te bouwen? Wij bespreken het graag met u.

Zorgen voor een goed pensioen

Wat verandert er aan uw pensioensituatie als u een andere werkgever krijgt? Gaat u erop vooruit of achteruit? Is bijsparen verstandig? En wat is er voor uw partner geregeld in uw nieuwe pensioenregeling? Belangrijk om dit goed uit te zoeken. Wacht er niet te lang mee, maar neem contact op met ons.

Andere arbeidsvoorwaarden

Het pakket aan arbeidsvoorwaarden kan bij uw nieuwe werkgever heel anders zijn dan u gewend was. Dat kan bijvoorbeeld gevolgen hebben voor uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als u erop achteruit gaat, wilt u dat hiaat vast repareren. Het kan ook zijn dat u niet langer mee kunt doen aan collectieve verzekeringen. Geen nood. Wij zorgen ervoor dat u weer compleet verzekerd bent.

Arbeidsconflict of ontslag

Hoe enthousiast u ook aan uw nieuwe baan begint, een arbeidsconflict of ontslag is nooit helemaal uit te sluiten. Een rechtsbijstandverzekering met een module voor ontslagzaken, zorgt ervoor dat u in die situatie de juridische steun krijgt die u nodig heeft.Schade melden
Afspraak maken
Polissen