Archief

In Nederland is uw inkomen goed beschermd als u door ziekte even niet kunt werken. Want uw werkgever moet u de eerste twee jaar loon doorbetalen. Maar na die periode loopt uw inkomen wel degelijk gevaar. Kunt u dan rekenen op uw werkgever of treft...

Uw contract wordt niet verlengd of het bedrijf waar u werkt, gaat failliet. Dan komt u werkloos thuis te zitten. Voor korte tijd misschien geen probleem. Maar wat als u langer werkloos bent? Op welk inkomen kunt dan rekenen?

...

Een promotie gaat vaak gepaard met een hoger inkomen. Dat is natuurlijk fijn. Maar een inkomensstijging is ook een goede reden om uw financiële situatie weer eens onder de loep te nemen. Het kan zijn dat bepaalde regelingen moeten worden aangepast.

...

Een andere functie kiest u misschien omdat u een carrièrestap wilt maken of omdat het werk meer aansluit bij uw interesses. Heel begrijpelijk. Maar er zitten ook financiële kanten aan een nieuwe baan. Kom gerust langs om die met ons te bespreken.

...

De gedachte dat u of uw partner zou overlijden is nauwelijks te bevatten. Maar áls dat toch gebeurt is dat voor de achterblijvers heel moeilijk. Het is dan goed dat de belangrijkste maatregelen getroffen zijn. Wat kunt u regelen voor uw gezin?

...

Uit elkaar gaan, dat is voor beide partners een zware beslissing. Niet alleen emotioneel zijn de gevolgen groot, ook financieel. Wij helpen u een overzicht te maken van wat er allemaal geregeld moet worden op het gebied van uw hypotheek, uw verzekeringen en uw pensioen....

Uw kinderen zijn alles voor u. U zorgt voor ze en legt de basis voor een prettige, veilige, gezonde en perspectiefrijke toekomst. Voor de financiële kanten, van verzekeren tot sparen en schenken, klopt u aan bij ons.

...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

test...

Met employee benefits biedt u uw werknemers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Met een pakket goede arbeidsvoorwaarden zal uw personeel zich extra gewaardeerd voelen – en dat hoeft helemaal niet veel te kosten!

...

Schade melden
Afspraak maken
Polissen